Beste Reisboetiek klant,

We worden met zijn allen elke dag wakker in een bevreemdende, ongewone situatie. Het coronavirus laat zich hard voelen in het dagelijks leven van elke Belg.
De reissector in het bijzonder wordt hard getroffen met allerhande beperkingen en onzekerheden die elkaar in sneltempo opvolgen.
Dat betekent voor ons Reisboetiek team alle hens aan dek, om u, momenteel verblijvend in het buitenland of klant met reisplannen dichtbij of verder af, zoveel mogelijk te ondersteunen. We begrijpen uw onzekerheden en bezorgdheid.

Ingevolge de maatregelen rond het Coronavirus en aangezien we nog niet weten wanneer we terug zullen mogen reizen, zal het kantoor ook na 11/5 nog gesloten blijven en dit nog zeker tot 1 juni.

De dossiers worden allemaal opgevolgd en u zult, volgens afreisdatum, gecontacteerd worden i.v.m de afhandeling van uw dossier.U kan uiteraard steeds terecht via mail op info@dereisboetiek.be of voor dringende gevallen op ons noodnummer: 0497/39.42.13

Ons Reisboetiek team is op dit moment druk in de weer om alle geboekte reizen voor de komende periodes op te volgen en de reizigers te informeren over de mogelijkheden.
Prioriteit gaat naar actuele reizen en reizen nabij. We bekijken alle lopende boekingen en werken dossiers af volgens afreisdatum.
We proberen iedereen zo spoedig mogelijk een antwoord te geven, maar vragen geduld in reactietijd.

We doen er alles aan jullie de snelle en vertrouwde topservice te bieden, die u van ons gewoon bent en durven dan ook rekenen op uw begrip als u even iets langer dient te wachten op uw antwoorden.

U kan ons kantoor momenteel niet fysiek bezoeken maar we blijven bereikbaar via alle gekende kanalen. Voorkeur gaat uit naar mail. Hou de meest recente updates in het oog via onze website en Facebookpagina.

Bedankt voor uw begrip en medewerking.

Uw reisagenten Evelien, Giovanna en Goele

Laatste update: 08/5/2020