CITYTRIPS

Een citytrip maken? Altijd een goed idee!

Reken op ons!

Op citytrip dichtbij of liever wat verder weg? De oceaan over? Een weekendje shoppen, een meesterwerk bekijken in een beroemd museum ? Als foodie een sterrenrestaurant uittesten? Het kan allemaal bij De Reisboetiek!

De mooiste steden zijn tegenwoordig maar een citytrip van huis verwijderd. Maak snel een lijstje op van welke steden je absoluut wil zien en neem een weekend de tijd om tot rust te komen. Kies je bestemming, plan je citytrip en wegwezen!

Citytrips zijn er niet alleen voor koppels. Heel wat gezinnen boeken met hun kinderen een weekendje weg .Heel wat steden herbergen kindvriendelijke plekjes, zoals dierentuinen of attracties en bekende monumenten met een app als gids. En waarom niet eens geocachen met je kinderen? Dit wordt ongetwijfeld een onvergetelijk en spannend stadsbezoek voor je kroost.

Hou je van geschiedenis, dan is Athene of Rome een mooie keuze, voor romantiek moet je dan weer in Venetië of Parijs zijn. Hipsters kiezen steevast Londen of Berlijn. Tieners maak je wellicht gelukkig met een bezoek aan New York of Barcelona en al iets oudere koppels vinden hun gading ongetwijfeld in Wenen of Lissabon. Alles hangt af van wat je interesses zijn en welke steden je voorkeur wegdragen. De rest is puur genieten!  Dankzij De Reisboetiek!

Uw citytrip start in De Reisboetiek!

Op citytrip met het vliegtuig of wagen

Op citytrip met autocar

Op citytrip met De Reisboetiek naar Berlijn!

Citrytrip Berlijn
Reis De Reisboetiek in de kijker
Bekijk ons programma BERLIJN BIS
Citrytrip Berlijn met kinderen
Met je kinderen op citytrip
Bekijk ons programma BERLIJN MET KIDS