©Disney

DISNEYLAND PARIJS

Ontdek de magie van de Disney® parken bij De Reisboetiek

Een high five met Donald Duck, knuffelen met Mickey Mouse of je favoriete prinsessen ontmoeten…
In Disneyland® Paris worden dromen werkelijkheid.

Je beleeft er eindeloos plezier in een magische wereld waar verbeelding tot leven komt.
Groot en klein kunnen hun geluk niet op met meer dan vijftig attracties voor jong en iets minder jong.
Disneyland® Paris is altijd een waanzinnige beleving.

Kom langs in ons kantoor, bel of mail ons!

Uw vakantie start in De Reisboetiek!

Promoties

Laat je betoveren door de magische aanbiedingen van Disneyland® Paris!

Er is steeds een promotie lopend, waarmee u gouden voordeel kan halen!

Soms zelfs met gratis verblijf voor kinderen!

Contacteer ons reiskantoor voor de actuele promoties.

Disneyland® Park

Sprookjes spelen de hoofdrol in vijf ongelooflijke landen gevuld met klassieke attracties, shows en parades. Sta schouder aan schouder met zwaard zwaaiende piraten, reis door de tijd en de ruimte en kijk met verwondering naar het onvergetelijke vuurwerk en de lichtshows boven het Kasteel van Doornroosje.

Walt Disney Studios® Park

Ontdek de geheimen achter de meest magische scènes van Disney films in het Walt Disney Studios Park. Duik achter de schermen van Hollywood en kom alles te weten over de wereld van het witte doek. Geniet van adembenemende shows en spetterende attracties zoals Ratatouille: The Adventure, Crush’s Coaster en Twilight Zone Tower of Terror™

Verblijf voordelig in een van de magische hotels

Disneyland® Hotel *****

Kom en beleef de weelde van een Victoriaanse fantasie. Dit iconische hotel ligt vlak bij de ingang van het Disneyland® Park. Je beleeft er de pracht en praal van het vervlogen Victoriaanse tijdperk, toen de Amerikaanse spoorwegmagnaten majestueuze hotels bouwden voor hun passagiers aan het einde van de spoorlijn. Geef je verblijf extra glans met een gouden randje!

Disney’s Hotel New York® ****

Proef de sfeer van het opwindende New York City! Hier vind je een eerbetoon aan het gouden tijdperk van de grote dromen, de miljonairs en de felgekleurde wolkenkrabbers. Van de roerige jaren ’20 tot het art deco van de jaren ’30 – dit is New York City op z’n best!

Disney’s Newport Bay Club® ****

Dit recent, volledig gerenoveerde 4 sterren hotel ademt de sfeer van een luxe badplaats en neemt je mee op een reis vol maritieme charme. In dit magnifieke landhuis in jaren 20-stijl dat zo aan de kust van New England had kunnen staan, doet alles denken aan de zee.

Disney’s Sequoia Lodge®***

Waar het authentieke buitenleven ook binnen voortleeft, geïnspireerd door de Amerikaanse nationale parken. Neem de tijd voor een wandeling langs de gigantische sequoiabomen uit het verre westen van Amerika. Waan jezelf in een adembenemende bergomgeving. En wanneer het tijd wordt om onder de wol te kruipen, dan is je uit hout en steen opgetrokken lodge nooit ver weg.

Disney’s Hotel Cheyenne®**

Yee-ha! De droom van iedere cowboy en cowgirl wordt werkelijkheid. Beleef je favoriete Hollywood Western in Disney’s Hotel Cheyenne®. Het hotel ligt midden in een ‘Far West’ stadje, compleet met saloons. Overal proef je er de authentieke Westernsfeer!

Disney’s Hotel Santa Fe® **

Ervaar de warme gastvrijheid van het Amerikaanse Zuiden.Dit kleurrijke hotel dompelt je onder in de sfeer van de eindeloze Route 66. Met gethematiseerde kamers voor Disney-Pixar’s Cars fans is dit een ideale plek voor gezinnen met kinderen. Het design geïnspireerd op het zonovergoten land van de Navajo-indianen zorgt voor een oase van kleur, rust en ontspanning.

Waarom overnachten in een Disney® Hotel?

  • Het Disney verschil: zeven magische Disney® Hotels met een thema
  • Extra Magische Uren: tot twee uur extra magie! Je krijgt dan voor de gewone openingstijden toegang tot bepaalde delen van het Disneyland® Park
  • Legendarische Disney kwaliteit en service
  • Exclusieve services: je krijgt een Disney Hotel FASTPASS® of VIP FASTPASS® afhankelijk van het gekozen kamertype

Disney’s Davy Crockett Ranch®

Heb je behoefte aan een rustige plek om even bij te komen? Wat dacht je dan van je eigen volledig ingerichte blokhut midden in de natuur – een fantastische familieomgeving waar je je op slechts 15 minuten rijden van de Disney® Parken absoluut thuis van huis zult voelen. Een originele manier om een bezoek aan de Parken te combineren met een ontspannen verblijf in een natuurlijke, verfrissende omgeving.