SAFARI

Een safari vergeet je nooit meer.
De natuur aan je voeten... bij De Reisboetiek!

De Reisboetiek werkt alleen samen met betrouwbare partners uit de reisindustrie.

Er zijn vele manieren om in Afrika rond te reizen. Sommige bestemmingen lenen zich goed voor een bepaalde manier van reizen, andere minder.

Het Reisboetiek overzicht:

• KORTE SAFARI
Voor een safari van één tot twee weken zijn Tanzania en Kenia zeer geschikt. Verder zijn er uitstekende mogelijkheden voor een korte safarivakantie in Botswana, Zuid-Afrika en Zimbabwe.

SAFARI EN STRAND
Tanzania heeft met Zanzibar aantrekkelijke strandverlengingen.
Een Kenia-safari kan perfect eindigen met een strandverblijf in Mombasa.
Zuid-Afrika combineert goed met de stranden van Mozambique (ideaal voor duikers en snorkelaars) en de Seychellen of Mauritius.
Voor een uitgelezen selectie strandhotels in de Indische Oceaan vragen we u even naar ons kantoor te komen. We lichten ze graag toe tijdens een persoonlijk gesprek.

• SAFARI EN CRUISE
Heel wat cruiserederijen programmeren Afrikaanse routes, op die manier kan u zelfs een safari of rondreis langs de Zuid-Afrikaanse wijnlanden of de tuinroute naadloos laten aansluiten met een cruise op één van onze geselecteerde boetiekschepen.
We helpen u hierbij graag op weg.

SELFDRIVE
De hoogtepunten van Zuid-Afrika en Namibië zijn zeer goed toegankelijk met een huurauto. De wegen zijn goed en u ontvangt een duidelijke routebeschrijving bij aanvang van uw rondreis.
Deze formule laat u toe om in volledige vrijheid en op uw eigen tempo de mooie en veelzijdige landschappen van deze 2 bestemmingen te ontdekken.

• RONDREIS MET PRIVÉGIDS
Tanzania en Kenia zijn het best ingesteld op vervoer met een privé gids/chauffeur. De prijs-kwaliteit verhouding is hier zeer gunstig.
Lokale professionele gidsen begeleiden u graag in uw kennismaking met hun land. Voor het transport wordt gebruik gemaakt van goed onderhouden 4×4 jeeps of minibussen.

• FLY-IN SAFARI
In Botswana is vliegen de belangrijkste manier van verplaatsen en dit is een geweldige manier om de Okavango Delta te beleven.
Ook in Zuid-Afrika, Zimbabwe, Tanzania en Namibië zijn hele goede mogelijkheden voor een fly-in safari. Vanuit uw vliegtuig overschouwt u de meest spectaculaire landschappen. Een uitgelezen formule tevens om een korte safari optimaal in te vullen.

• FAMILIESAFARI’S
Mits de juiste keuze van accommodatie kan een safarireis ook voor families met kinderen een unieke belevenis zijn. De minimumleeftijden voor game drives zijn verschillend van lodge tot lodge.

• A LA CARTE
Onze specialiteit voor een safari. Wij werken op basis van individuele reizen op maat. Op uw maat!

Uw safari start in De Reisboetiek!