Vertrek onbezorgd en wees oplichters te slim af! Boek uw wagen via ons kantoor De Reisboetiek.

Wist u dat wij over een reservatieplatform beschikken waar we alle beschikbare wagens, waar ook ter wereld, in diverse uitvoeringen en prijsklasses, kunnen laten zien en onmiddellijk voor u reserveren?

Geen verborgen kosten

Bij ons en onze partner Sunnycars, huurt u uw vakantieauto all-in.

Een glimlach is standaard inbegrepen!

Onze unieke all-in formule werkt heel simpel. All-in betekent ook echt all in.

U boekt uw huurauto voor een heldere prijs waarmee alles van te voren is geregeld en betaald.

Dus geen extra kosten en gedoe bij het ophalen van de huurauto. Geen verrassingen bij schade.

En niet betalen voor extra kilometers.

U hoeft zich geen zorgen te maken over een vergeten verzekering, want alles is door ons geregeld.

Alleen voor aanvullende wensen zoals one way huren, het laten afleveren bij het hotel of een kinderzitje kan er een toeslag gerekend worden.

Dit is er altijd bij onze huursom inbegrepen:

Ongelimiteerde kilometers

(Extra) BA-dekking van € 7,5 miljoen

Schadeverzekering (CDW)

Diefstalverzekering (TP)

Terugbetaling eigen risico

Dekking glas-banden-bodem-dakschade

Lokale belastingen

Luchthavenafleveringskosten

Eerlijke tankregeling

Keuze uit servicepakketten

24/7 Nederlandstalig noodnummer

Geen boekingskosten

14 dagen in optie

Gratis wijzigen
Upgrade uw huurauto met een servicepakket of andere extra’s

Onze Reisboetiek huurauto´s zijn optimaal verzekerd en in topconditie.

Toch kan het handig zijn om een extra service te boeken.

Kies uit onze aanvullende servicepakketten, diensten en accessoires en maak uw huurauto perfect op maat. Zo geniet u nog meer van uw vakantie!

♥  Express Service: Door online registratie zit je extra snel in je huurauto. Klink dat niet als een aangename start van je vakantie?
♥ Geen waarborg: Auto huren zonder creditcard? Dat is tegenwoordig  op meerdere bestemmingen mogelijk.
♥ Premium Pakket: Het autohuurpakket met royale extra’s. Gegarandeerd een jonge auto, online registratie en een supersnelle check-in door speciale Premium balie.
♥ Extra bestuurder: Afwisselend rijden? Dat mag in vrijwel alle landen. Soms tegen een kleine lokale toeslag. En bij het all-in/AD-pakket is de 2e bestuurder gratis bij de prijs inbegrepen.
♥ Navigatiesysteem: Een GPS bij de huurauto boeken is heel gemakkelijk. Dit zijn de opties, kijk maar welke richting je op wilt!
♥ Kinderzitje: Een kinderzitje is bij de meeste autoleveranciers tegen een lokale toeslag te huur, maar u kunt deze natuurlijk ook zelf meenemen.
♥ One-way huren: De auto bij de ene verhuurlocatie ophalen en bij een andere inleveren kan op veel bestemmingen kosteloos vanaf drie huurdagen.
♥ Adresaflevering: De huurauto bij hotel of appartement laten afleveren? Regelen we! Dit kan op sommige populaire bestemmingen zelfs kosteloos.
♥ Winterbanden: Rijden in de sneeuw? Bij het WT-pakket zijn de winterbanden al inbegrepen in de huursom. En op veel bestemmingen bieden we sneeuwkettingen of een skibox/rek tegen een lokale toeslag.
♥ Minimum leeftijd: De gemiddelde minimumleeftijd om in een huurauto te mogen rijden, is 23 jaar. Met het Under Age pakket kunt u dit verlagen naar 21 jaar.
♥ Tankregeling: De lokale partners hanteren verschillende regelingen voor het aftanken van de auto. Er zijn drie mogelijkheden waar u uit kunt kiezen.
♥ Grensoverschrijding: In veel landen mag u probleemloos met de huurauto de grens over. Maar niet altijd. Doet u dit zonder toestemming, dan vervalt de verzekering. Geef het dus altijd aan wanneer u van plan bent de grens over te gaan.
♥ Drop off box: Vertrekt uw vlucht op een erg vroeg tijdstip? Geen probleem. Vaak kunt u de huurauto ook buiten de openingstijden van een verhuurkantoor inleveren.

 

Boek je favoriete huurwagen HIER online bij onze partner Sunnycars

Voor extra informatie, een nog ruimer aanbod aan verhuurmaatschappijen, of reservatie, kom eens binnen in ons kantoor, bel of mail ons.